Goede doelen

Wij van de camping zijn enorme dierenvrienden en doen dan ook vrijwilligerswerk bij 't Olde manegepeerd. Vanaf het najaar vangen we egels op. Ook dragen we Dierenopvang 't Noordbroek uit Almelo een warm hart toe.

We hebben zelfs een eigen kringloop winkel geopend  genaamd: “Het Snuffel-laartje”. Geweldig hoe de mensen spullen inbrengen en hoe de verkoop loopt. Het is een gezellig winkeltje geworden dat door Magda en Betsie wordt gerund en alles voor ons goeie doel.

Ieder campingseizoen proberen we op leuke wijze geld in te zamelen voor deze goeie doelen.

 't Olde Manegepeerd
Bij 't Olde Manegepeerd staan oude uitgewerkte manegepaarden te genieten van hun welverdiende rust.
 
 
Egelopvang
In een keet hebben we 17 hokken waar we egels opvangen en de winter doorhelpen om ze dan in het voorjaar weer uit te kunnen zetten. We brengen ze op hun goede gewicht zodat ze zich weer in de natuur kunnen handhaven.
 
 
Dierenopvang 't Noordbroek, Almelo
In dit asiel worden vooral in beslag genomen honden opgevangen, gesocialiseerd en weer geplaatst. Juist de wat "moeilijker" dieren worden getraind en krijgen nog een kans om een liefdevol tehuis te krijgen. Maar ook vangen ze veel katten op om deze weer te plaatsen.
 
       
Schroefdoppen
Deze sparen we voor Stichting hulphond. Het gaat hier om schone schroefdoppen van de limonade-water flessen etc. Deze kunt u inleveren in de kantine. Er zijn enorm veel van deze doppen nodig. Maar ook wij willen ons dopje bijdragen !